Tara mi-a spus așa: “Nimănui cu nimic nu fiți datori, decât cu iubirea unuia față de altul”!

Trebuie să recunosc. M-am străduit să mă văd cu Tara face to face vreo 2 săptămâni. Din păcate, nu am reușit, de aceea am ales să facem acest interviu scris, însă am rămas cu promisiunea că o să ne și întâlnim pentru un video interviu de mare angajament.

Până atunci, însă, vă învit să citiți un interviu despre femei și feminitate, despre muzică și stil, cu nimeni alta decât TARA.

Tara, recunosc că-mi place foarte mult ce văd pe Facebook tău. Mă refer aici la felul în care arăți, ce alegi să porți. Te ocupi singură de imaginea ta sau ai colaboratori în zona aceasta. Cum ți-ai descrie stilul acum?
Bună! Îți mulțumesc pentru aprecieri. Revenind la stilul meu vestimentar, în urmă cu câteva luni am absolvit cursul de stilism vestimentar susținut de Ovidiu Buta. Cel mai important lucru pe care l-am învățat acolo a fost să am curaj. Să nu-mi pun bariere inutile și să învăț să port hainele. Aș îndrăzni să spun chiar că la mine, cumva, s-a schimbat atitudinea. Încă mai port haine pe care le am în dulap de 4… 5 ani (chiar și de mai demult) doar că acum le mixez altfel. Mă ocup singură de imaginea mea, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Am început să fac styling și pentru alți artiști și îmi doresc să am o ascensiune frumoasă în direcția asta. N-aș putea să mă încadrez într-un stil vestimentar anume, pentru că ies din tiparele specifice fiecăruia; dar pot să spun că sunt creativă.

Mi se sugerase, subtil, că ar trebui să fiu mai mofturoasă

tara_2

Ce-și dorește Tara în acest moment? Profesional și personal?
Îmi doresc să călătoresc, să am un stil de viață sănătos și echilibrat, lucruri de care mă bucur în prezent. În plan profesional, îmi doresc să lucrez cu cât mai mulți oameni frumoși spiritual.

Citeam pe undeva prin online ca ești în plin proces de rebranding. De ce ai luat această decizie? Ce crezi că ar trebui să schimbi la tine?
Tot acest proces de rebranding n-a fost practic o decizie luată, ci mai degrabă un efect al perioadei prin care trec eu ca om. Nu știu dacă aș schimba ceva anume, deși chiar zilele trecute mi se sugerase, subtil, că ar trebui să fiu mai mofturoasă:))). Deși n-aș schimba nimic, caut continuu să fiu o versiune mai buna a mea.

Exista un motto care te ajută să-ți organizezi existența, un motto de la care nu te abați indiferent de situație?
“Nimănui cu nimic nu fiți datori, decât cu iubirea unuia față de altul”!

Rețeta mea de fericire constă în echilibru

tara_3

Tara, de ce ai ales să faci muzică și dacă nu ar fi fost muzica ce ai fi făcut?
Am ales să fac muzică pentru starea de bine pe care o am atunci când cânt. Dacă nu ar fi fost muzica, aș fi ales, cu siguranță, să rămân tot în zona artei.

Tara, ce te face cu adevarat fericită și de ce?
Fiecare om are propria reteță de fericire. A mea constă în echilibru. Plus toate lucrurile mărunte: florile mele preferate în vaza de pe masă, un zâmbet din partea omului drag, o seară de lectură, mersul pe bicicletă în parc, prăjiturile făcute de bunica mea. Și mai sunt atâtea și atâtea alte lucruri.

Esti o femeie în toată firea, ce vrei să le transmiți femeilor, în general?
Să se simtă bine în pielea lor, indiferent de dimensiunile pe care le au. Să nu uite că frumusețea vine, în primul rând, din interior. Să știe că toți avem perioade mai grele, dar că orice lucru poate fi depășit.

Cum arată o zi din viața Tarei – artistul și cum arată o zi din viața Tarei – femeia?
Nu prea delimitez aceste laturi. E o mare doză de feminitate în Tara – artistul, și o mare visătoare în Tara – femeia. Totuși, dintr-o zi din viața mea nu lipsesc: exercițiul vocal, activitatea fizică, rutina de îngrijire a corpului, discuțiile cu prietenii și familia. Obișnuiesc să citesc înainte să adorm.

Ești o femeie care arată foarte bine. Ce faci ca să te menții astfel? Ai un plan din punct de vedere alimentar, faci sport?
Pentru că am împlinit 30 de ani și pentru că metabolismul meu se schimbă treptat, acord o atenție sporită sportului și dietei. Nu sunt una dintre acele norocoase cu arderi rapide, care poat mânca orice, oricât, oricând. Și renunț de multe ori la plăceri culinare. De fapt, sinceră să fiu, nu renunț în totalitate. Doar că știu să nu mai fac excese, să nu mai mănânc târziu în noapte și să consum cantități reduse din alimentele “interzise”. Că tot aminteam mai devreme de echilibru: fix asta se aplica și aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.