Știați că există șampon și balsam fără clătire?

Sunt în mega drumuri. Chiar dacă în aparență ar trebui să fiu mai liberă, pe naiba… Parcă și timpul acela puțin pe care-l aveam a intrat în sac. Aseara mi-am dat seama că nu-mi spălasem părul și arăta groaznic. Mă rog… el e veșnic turbat, de data asta, însă, era turbat la superlativ.

Ce, păcatelor, să fac? Când să mă spăl, când să mă usuc, când să plec la întâlnire – oricum eram ruptă de somn. Tring… tocmai mi-am adus aminte de o chestie pe care o primisem pe email, o știre despre o serie de produse de îngrijire capilară. Vorbesc despre un șampon și un balsam fără clătire, dar și despre un ulei de păr pe care-l putem folosi oricând.

”Îți recomand să ții aproape de produsele de îngrijire care îți asigură totodată și protecție solară. Șamponul și balsamul fără clătire pentru protecție împotriva razelor UV Sun Spark. E musai să ai la tine și un ulei de păr, e polivalent, protejează părul, dar te ajuta să îl și stilizezi. Velvet Oil de la Londa Professional reface structura părului și este ideal pentru orice tip de păr. Părul devine mai suplu și mai sănătos. Uleiul de păr este un produs versatil, care se aplică atât pe părul uscat, dar și pe părul umed. În cazul in care ai parul vopsit, atunci ia cu tine și un spray de hidratare și protecție a culorii”, explică Cristi Linieru, hair stylist Londa Professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.