Nici 1 iunie nu mai e ce era candva!:))))

ROSU! STOP! Nu plang alte vremuri, daca vreti, mai repede, imi plang anii!:))) Oricum… nu asta era discutia. Cand spune ca “Nici 1 iunie nu mai e ce era candva!:))))”, spun ca mucii in batista de alta data si vata pe bat s-au transformat astazi in ruj pe buze si locuri de joaca pentru copii ultra fashion! Nu e rau deloc!

Zilele trecute vorbeam cu pustoiaca mea cam care-i este dorinta de 1 Iunie. Ziua Copilului nu trebuie ratata si trebuie sa facem ceva planuri. Daca “GOGU”, personaj principal Mihnea, nu a ajuns la varsta la care sa aiba pretentii din astea mondene, Sonia o rupe in niste figuri care, uneori, ma pun in situatia de a ma intreba cu cine seama. Raspunsul il pastrez pentru mine, pentru ca nu ma avantajeaza. Bunnn… Cu ocazia discutiei, am aflat ca astazi, la 10 ani, ar fi bine pentru parinti sa se scobeasca de un Hoverboard… “E smecherie, mami!”, si… in completare, de o petrecere misto la un loc de joaca: “O data pe an este Ziua Copilului, mami, pe bune!”.

unnamed (2)

Pe bune… pe bune… pe foarte bune m-a scapat din mizerie prietena, Mariana Sebe – PR Avenue, care mi-a povestit despre o serie de petreceri memorabile de pici care se desfasoara, de Ziua Copilului, in Gymboland. “O data pe an, in intreaga lume, este sarbatorita magia copilariei – cu al sau parfum, suras, visuri si sperante de nezdrobit, un univers de basm ce ne poarta in bratele sale, amintindu-ne de delicatetea celei mai frumoase perioade a vietii noastre. De 1 iunie, harta distractiei include Gymboland Baneasa, Mega Mall, AFI Cotroceni, Promenada, Veranda, Gymboland VIVO! Constanta, iar in Ploiesti Gymboland Shopping City si AFI Ploiesti. Toată familia este invitata in locurile de joaca Gymboland pentru a simti inca o data ce inseamna a fi copil! Petrece Ziua Internationala a Copilului in stil armonios si alatura-te copiilor tai in dansurile cu baloane, Limbo Party, Karaoke Party sau Street Dance Party. Echipa Gymboland ii va sustine pe cei mici in activitati creative si impreuna vor confectiona: chitara Rock & Roll, palaria mexicana, nai si vioara, instrument cu clopotei, curcubeu muzical, albinuta draguta.”, explica managerul locului de joaca pentru copii.

So… Guys, “Gymboland sa fie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.