Genele false si efectul surprinzator asupra machiajului

Ca si make-up artist, imi place sa inovez, sa creez machiaje noi, glam, imi place sa folosesc absolut orice accesoriu legat de make-up, care ma ajuta in aceasta meserie sa surprind atat clientele, cat si persoanele din jur. Consider ca machiajul este o arta, pe care trebuie sa o tratezi cu indrazneala si curaj, caci doar asa poti ajunge sa surprinzi.

Majoritatea clientelor, cand apeleaza la serviciile mele, ma intreaba ce trucuri sa foloseasca si in viata de zi cu zi, daca timpul nu le permite aplicarea unui machiaj mai amplu.

Raspunsul este simplu si complex, deopotriva – in primul rand, mai ales vara, eu recomand renuntarea pe cat mai mult posibil la produsele de machiaj grele si inlocuirea lor astfel: fondul de ten sa fie inlocuit cu o crema BB sau CC, cu textura usoara, dar si cu SPF in compozitie, inlocuirea rimelului normal cu cel de tip waterproof (rezistent la apa), inlocuirea rujurilor cu glossuri sau rujuri lichide si in loc de pudra normala, compacta, sa folosim o pudra pulbere translucida.

Fara niciun fel de machiaj de culoare sau tus! In schimb, pentru un efect wow asupra priviri, recomand aplicarea genelor false. Genele false sunt scanteia de care ai nevoie, ca sa ai parte de priviri patrunzatoare si un look feminin si jucaus – poti folosi doar gene false, in combinatie cu putin rimel rezistent la apa si gata! Ai obtinut acelasi efect surprinzator, cu machiaj zero!

Ca specialist, recomand genele false din gama celor de la MyLash: gene false mySecret, myPrecious, myLove, myDarling, gene false myBeauty sau oricare alte gene care iti fac cu ochiul, de pe site-ul lor oficial. Dar, pana la urma, orice produs ai alege de pe magazinul online MyLash, ai garantia unor produse cu un raport calitate-pret foarte bun, produse care te vor ajuta sa creezi machiaje inedited sau sa obtii un look natural-romantic sau orice alt look doresti tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.