FLY PROJECT sunt cei mai buni. Vă spun în articol de ce?

Nu știu dacă e o chestiune subiectivă, au ba, dar din punctul meu de vedere Fly Project se află în topul topurilor. Pe băieții i-am cunoscut de ceva vreme, iar de atunci de fiecare dată când merg la ei la studio mă simt ca acasă. Părerea mea, ca părerea mea, însă iată că există specialiști în domeniu care îmi dau dreptate.

Milioane de vizualizări, numărul 1 în preferințele oamenilor pe YouTube și în playlist-urile radiourilor din Bulgaria, Polonia, Italia și lista poate continua, ”Butterfly” – colaborarea mega tare dintre Fly Project și Andra, este nominalizată pentru “Cea mai bună piesă pop-dance” din 2016 la Premiile Radio România.

“Ne onorează și ne bucură să fim printre preferații oamenilor care ascultă Radio România, pentru că posturile Radio România se ascultă în toate colțurile țării noastre și asta înseamnă că Butterfly a fost pe placul multora, e tot ce contează pentru noi”, spune Tudor.

Fly Project continua seria de hituri cu ”DAME”, o piesă de club, total atipică și explozivă, pe care băieții au integrat-o deja în show-ul lor #TheBestPartyTour, pe care îl vor susține oriunde vor fi solicitați în România și în afara țării, așa cum ne-au obișnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.