De ce este crema de față pe bază de alge marine alegere ideală pentru tenul meu?

Trebuie să recunosc. Sunt o fericită a sorții. Nu sunt extrem de atentă cu tenul meu, adică nu mă demachiez ca la carte, dar nici nu mă culc cu stratul de fond de ten pe față, nu folosesc neapărat cremă de față de zi și cremă de față de noapte, însă cel puțin o dată pe zi arunc o peliculă de produs de îngrijire pe ten. Cu toate astea, pielea mea arată mulțumitor, încă.

Știu, însă, că ulciorul nu merge de foarte multe ori la apă, de aceea mi-am propus să fiu mult mai atentă cu felul în care îmi îngrijesc pielea feței, de aceea am stat de vorbă cu Nicoleta Ion, Trainer Repechage Romania. De ce tocmai cu ea? Pentru că am fost foarte curioasă să aflu de ce este crema de față pe bază de alge marine alegere ideală pentru tenul meu?

1. Algele marine ajută la hidratarea pielii. Acestea ajută la refacerea stratului hidro-lipidic şi împiedică evaporarea apei din ţesut.
2. Algele marine luptă împotriva problemelor cauzate de acnee. Porphiridium Cruentum este o algă ce ajută la reglarea activităţii glandelor sebacee, vindecând mai rapid acneea. O găsim în colecţia Repêchage Hydra Medic.
3. Fiind bogate în acizi graşi, proteine şi aminoacizi, algele luptă împotriva îmbătrânirii premature, menţinând astfel pentru mai mult timp pielea sănătoasă şi fără riduri. Un exemplu este Alga Aosa, pe care o găsim în colecţia Repechage Biolight. Această inhibă elastazele (enzimele care distrug elastina), ajutând astfel la refacerea elasticităţii tenului.

unnamed
4. Algele protejează în mod natural împotriva razelor soarelui, atât cele UVA, cât şi cele UVB. Razele UVB sunt cele pe care le simțim pe moment și ne bronzează, cele UVA sunt razele dăunătoare pe termen lung, care provoacă îmbătrânirea pielii.
5. Produsele corporale pe bază de alge marine ajută la eliminarea toxinelor din piele. Prin eliminarea toxinelor, tratamentele corporale bogate în alge luptă împotriva celulitei şi a retenției de apă şi au un impact major în procesul de slăbire.

Este important de ştiut că algele marine au un conţinut crescut de vitamine, minerale şi aminoacizi care menţin pielea sănătoasă şi o hrănesc în fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.