Cum aleg barbatii tunsoarea in functie de forma fetei

Sunt o multime de tunsori pentru baieti  care pot fi realizate la frizeriile care au angajati profesionisti. Sunt barbati care se tund pur si simplu, fara a-i interesa prea mult tipul de tunsoare si barbati mai atenti, care se tund in functie de forma fetei lor.

Acestea fiind zise, iata cum trebuie sa iti alegi tunsoarea in functie de forma fetei.

Daca esti unul dintre barbatii cu fata ovala, te poti considera un norocos. De ce? Pentru ca ti se potriveste orice tip de tunsoare. Poti opta pentru lungimi diferite, forme diferite si asa mai departe. Este totusi ceva ce ar trebui sa eviti – bretonul lung, deoarece acesta iti va face fata sa para rotunda.

In cazul in care forma fetei tale este alungita, trebuie sa ai grija la doua aspecte: evita tunsorile care presupun un par prea scurt in laterale si nu lasa prea lung parul din varful capului. Pentru barbatii care au acest tip de fata, cele mai recomandate sunt tunsorile cu breton.

Mergem mai departe si vorbim despre barbatii care au forma fetei rotunda. Ideal ar fi in acest caz sa alegi o tunsoare care alungeste fata. Evita tepii, tunsorile in franjuri ascutite sau parul prea lung. In cazul barbatilor cu fata rotunda lucrurile pot fi ceva mai dificile deoarece o astfel de fata are unghiuri sau linii proeminente.

Exista si barbati care au forma fetei patrata, iar acesti barbati sunt perceputi a fi puternici si masculini. Ce este recomandat in acest caz? Tunsorile scurte pe margini sau cele scurte in totalitate. De evitat sunt aici tunsorile cu breton sau cele care presupun asezarea parului cu carare pe mijloc.

In final, vorbim despre barbatii care sunt considerati a avea fata in forma de diamant. Ei bine, aici lucrurile pot fi mai complicate, dar nu imposibile. Sugestia noastra e urmatoarea: alege sa iti lasi parul lung sau opteaza pentru o tunsoare cu breton si volum.

Alege o tunsoare potrivita pentru tine. Daca nu esti sigur de ce vrei, mergi la un salon profesionist. Angajatii de acolo te vor ajuta sa alegi cea mai buna varianta.

In timp ce cauti tunsoarea potrivita sau salonul potrivit, ce ai zice sa prepari un cocktail Hugo. Reteta pentru Hugo cocktail o gasesti simplu si rapid pe CooloSophy.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.