Ce stil de verighete vi se potriveste?

Daca femeile se arata mai interesate de inelele de nunta cu deisgn-uri bogat ornamentate, in filigran sau cu pietre pretioase montate in setari moderne, barbatii in schimb opteaza cel mai adesea pentru benzi din aur simple sau doar cu o singura piatra, preferabil un diamant negru.

Daca formati un cuplu care apreciaza traditiile stramosesti, puteti purta o pereche de verighete aur colectia MAIAde inspiratie populara, cu motive traditionale din zona Neamt, Bucovina etc. Modelele de inele de casatorie create in atelierele ATCOM pot fi fabricate din aur galben, roz si alb sau din diverse combinatii cromatice ale acestora. Detaliile lucrate in filigran sporesc frumusetea verighetelor cu motive stilizate si capteaza priviri admirative prin stralucirea conferita de finisajele moderne de tip lucios sau mate sablate.

In schimb, daca dumneavoastra si partenerul sunteti firi deschise la nou si va place sa urmati tendintele in moda, cu siguranta gravarea numelor si datei casatoriei poate fi un mod original de a va declara iubirea pentru restul zilelor. In limita a 15 caractere, bijutierii nostri pot intipari prin metoda gravarii orice text ales de dumneavoastra, fie ca este vorba de un vers dintr-un poem preferat sau dintr-un cantec, un simbol grafic care va reprezinta si chiar amprentele mirilor. Inelele de nunta cu amprenta sunt un nou trend printre indragostitii care vor sa se uneasca printr-un legamant al iubirii eterne. Seria verighetelor personalizate create de ATCOM continua cu noi modele din aur 2017, cu unde vocale. Ce poate fi mai original decat sa pastrezi nealterata in fata timpului necrutator, amintirea momentului cand ati spus „Da” in fata altarului?! In plus, daca veti comanda online o pereche de verighete aur galben, roz si alb personalizate cu unde vocale, puteti beneficia de discount-uri atractive!

Cuplurile care iubesc natura pot opta pentru inele de nunta cu motive florale. Numeroase design-uri pentru banda damei includ si pietre pretioase, diamante sau cristale de zirconiu, pe langa trandafiri in relief si alte flori cu petale sau vita-de-vie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.