Am alimentat la OMV și am mâncat un super sandviș. Și… mai am două de încercat

Slavă Domnului am ajuns la greutatea pe care mi-o doresc și acum îmi permit să mai calc strâmb din când în când. Acum… a nu se înțelege că dorm în frigder acum… că aș fi nebună, însă, un sandviș așa, din când în când, mai merge.

Zilele trecute am alimentat la OMV și mi-am amintit că am primit un email în care eram anunțată că OMV lansează trei noi rețete de sandvișuri create de chef Samuel le Torriellec: Baguette Caprese, Baguette Peking și Baguette Tandoori cu prețuri pornind de la 8,99 lei și ajungând până la 12,99 lei.

Personal am încercat Baguette Caprese, însă abia aștept să gust și Baguette Peking sau Baguette Tandoori. Până atunci, haide să aflîm câte ceva despre colaborarea dintre OMV și renumitul chef.

“Suntem bucuroși că chef Samuel a răspuns afirmativ invitației noastre de a fi alături de echipa OMV. Acest lucru reprezintă pentru noi o alegere importantă de a fi, încă o dată, la înălțimea așteptărilor clienților noștri. Ne aflăm într-un continuu proces de adaptare la nevoile clienților noștri în mișcare, convinși că vrem să oferim cele mai bune servicii și produse. Avem încrederea că eforturile, pasiunea și grija investite în crearea acestor noi rețete vor face diferența pentru vizitatorii noștri și vor reconfirma faptul că stațiile OMV sunt o destinație completă pentru ei.”, explică Adrian Nicolaescu.

omv

„Am ales să mă alătur familiei OMV din simplul fapt că, pentru mine, mâncarea nu trebuie să fie neapărat pretențioasă pentru a fi bună. Cred în mâncărurile simple, realizate din ingrediente proaspete, ce reușesc întotdeauna să surprindă savoarea fiecărui component. Îmi place faptul că românii au preferințe variate și o înclinație pentru gustul tradițional al mâncării. Cred că este păcat să nu ne bucurăm de o mâncare bună, în orice moment, indiferent de momentul zilei sau unde ne-am afla”, a declarat chef Samuel le Torriellec.

Pasiunea lui Chef Samuel pentru bucătărie a început de când avea 16 ani și de atunci a lucrat în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin din Franța și a condus un restaurant cu o stea Michelin. Consideră că diferența dintre un restaurant cu stele Michelin și un alt restaurant este aceea că, în cazul primului, perfecțiunea este o cerință obligatorie.

Cele trei noi rețete create de chef Samuel sunt disponibile din aprilie, în toate stațiile OMV. Ingredientele au fost atent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.